19 ago 2009, 0:18

Болка 

  Poesía
502 0 1

Престрелки в душата ми отекват,

ракети следват бягащи мишени,

а взривове разкъсват живи нерви.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??