18 ene 2013, 15:52  

Болка 

  Poesía » De amor
569 0 1

Болка

 

Боли, когато те раняват,

тлее като въглени душата.

Доверие без жал предават -

нима това е винаги цената?

 

Мисли черни - облаци дъждовни.

Стоя разнищена и празна... 

И как доброто да запомниш,

като злото цяла планина е...?

 

Не искам аз от тебе прошка...

Болката във дните ми се взира

и пари тя сърцето ми човешко.

А то тупти, но... някак си умира.

 

А изкуплението на вината

ще е пулсиращият екот на сърцето.

Ще е болезнен гърч... а в тишината 

ще чака пак възраждане душата... 

 

© Красимира Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Затуй,че си избрала пътя,по който трябва да вървиш.Не чувствай болка,не гневи си,на себе си това дължиш.
Propuestas
: ??:??