24 feb 2011, 21:17

Болка 

  Poesía » De amor
927 0 3

Без теб е трудно да живея. 
Обичам те и не мога да преодолея
Ласките ти, думите - не мога да забравя,
Колко грешки не мога да поправя,
Ала прости ми - обичам те!

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??