24.02.2011 г., 21:17 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
926 0 3

Без теб е трудно да живея. 
Обичам те и не мога да преодолея
Ласките ти, думите - не мога да забравя,
Колко грешки не мога да поправя,
Ала прости ми - обичам те!

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??