17 sept 2007, 0:32

Болка 

  Poesía
640 0 0
Пустош..
тъмнина...
желание...
съдба...
Страх в очите ти чета...
и пак вървя по тъмната пътека...
и отронва се късче от моята душа...
и забравям какво чувство е любовта...

Болка в моите очи..
и страх във твоите, нали?!
Оставяш ме сама...
Попадам в пропастта...

Не искам да ми липсваш вече...
не искам и за миг да си далече...

© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??