19 jun 2007, 12:21

Болка от любов 

  Poesía
531 0 6
 

Болка от любов


Мълчание душата ми разкъсва!

Мълчание сърцето ми гнети!

Отново дива лудост в мен възкръсва!

Забравил бях, че любовта боли...

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??