19 июн. 2007 г., 12:21

Болка от любов 

  Поэзия
526 0 6
 

Болка от любов


Мълчание душата ми разкъсва!

Мълчание сърцето ми гнети!

Отново дива лудост в мен възкръсва!

Забравил бях, че любовта боли...

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??