26 jul 2008, 0:39

Болката от толкова обичане... 

  Poesía
779 0 14
(на приятелка)

Очите -
сладкосочни
потъмнели вишни,
все по-често
виждаш
като черни
гарвани
на тръгване...
болката
от толкова обичане
превръща се
в душата
в писък ням...
от толкова
прегъване
обидата
е лек
да се изправиш
... понякога
при толкова
обичане...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??