Боли ме много,
но аз сгреших,
аз нараних
много приятели,
но разбрах, че не са за мен.
Не са за човек като мен
инат, нараняване, и болка
която не се търпи,
но аз сгреших
аз ги пуснах да си тръгнат.
Аз, не ти, не той, а само аз.
Боли ме да
погледна всички
и да им кажа "Извинявай".
Просто ме боли
нямам смелост
да продължа напред
и да не се върна,
там където ги нараних.
© Elica denkova Todos los derechos reservados