30.12.2018 г., 14:09 ч.

Болката в мен 

  Поезия » Любовна
377 2 1

Боли ме много, 

но аз сгреших, 
аз нараних 
много приятели,
но разбрах, че не са за мен.

Не са за човек като мен 
инат, нараняване, и болка 
която не се търпи, 
но аз сгреших 
аз ги пуснах да си тръгнат.
Аз, не ти, не той, а само аз.

Боли ме да
погледна всички
и да им кажа "Извинявай".
Просто ме боли
нямам смелост 
да продължа напред
и да не се върна,
там където ги нараних.

 

© Elica denkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??