16 jun 2013, 12:05

Борец за правда 

  Poesía
434 0 1

След деветия рунд
лоботомизирания Мики Рурк 
прави липосукция на червено-сините облаци над ринга
без да мига.

© Линда Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??