29 ene 2008, 0:05

бори се 

  Poesía
769 2 3

Когато някога останеш сам,

когато страшно много ти тежи,

не се моли на някого за помощ,

за поглед мил, за малко топлинка.

Теб никой няма да те разбере,

да ти помогне.

Воювай ти за щастието си сам!

© Мирослава Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??