29.01.2008 г., 0:05 ч.

бори се 

  Поезия
768 2 3

Когато някога останеш сам,

когато страшно много ти тежи,

не се моли на някого за помощ,

за поглед мил, за малко топлинка.

Теб никой няма да те разбере,

да ти помогне.

Воювай ти за щастието си сам!

© Мирослава Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??