27 may 2020, 23:07

Ботев 5 

  Poesía » Civil
459 0 0

Слезе той на козлодуйския бряг -

да се бори с османския враг,

да освободи отечеството си чудесно

от тиранство зло, грешно,

без страх би се срещу него,

забрави напълно за своето его,

дари за свободата живота си,

дари го, за да ни спаси!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??