22 oct 2016, 21:29

Бреме 

  Poesía » Otra
411 0 0

Бреме

Последните дни яростно настъпват.
Разсичат безжално времето.
Мъчително потичат секундите – кръв…
на врата си часовникът носи връв.

Падат млади и стари.
Звучи топовният победоносен тъпан.
Съска добродушният камшик.
За малко слава стана разнолик.

Идват черните каруци.
Не слизат хора, а получовеци.
Всеки носи храбро своята рана.
От чуковете на съдбата изкована.

 

© Иван Чорлев Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??