13 nov 2012, 19:35

Бридж 

  Poesía » Otra
556 0 0

 

Асото пика – моят мост

в играта наша многолика,

поставям аз на масата.

Без коз! На седем!

И с контра от живота –

това е танцът на колодата!

 

Късметът няма нищо общо!

© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??