Nov 13, 2012, 7:35 PM

Бридж 

  Poetry » Other
558 0 0

 

Асото пика – моят мост

в играта наша многолика,

поставям аз на масата.

Без коз! На седем!

И с контра от живота –

това е танцът на колодата!

 

Късметът няма нищо общо!

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??