11 abr 2006, 16:14

Бръчки върху твоето лице  

  Poesía
634 0 2



Бръчки върху твоето лице - и те
ще влязат във играта.
Обичам да те нося на ръце,
дори когато спиш със суетата.

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??