Apr 11, 2006, 4:14 PM

Бръчки върху твоето лице  

  Poetry
633 0 2



Бръчки върху твоето лице - и те
ще влязат във играта.
Обичам да те нося на ръце,
дори когато спиш със суетата.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??