30 oct 2020, 0:14

Будя се за теб 

  Poesía » De amor
202 0 0

Утрото е ясно и омайно,но кажи ми ти слънчице прекрасно.

Добре ли спа и радваш ли се ти сега?

Радваш ли се за това че моето сърце обича само тебе на света?


 

Събудих се по жив от всякога,но причината отново беше ти. 

Точно ти,тази заради която аз изпитвам тези мили чувства разбери. 

Влюбен съм във теб повече от вчера и по малко от утрешният ден.

Но вече съм на ясно че ти сега споделяш чувствата си с мен. 

Толкова прочини има за човека по света,но за мен едничка и е тази,да те обичам истински и моята любов към теб вечно да се запази.


 

Не знам при теб дали е същото това,чувството да искаш само едно едничко на света?

Всичко друго няма смисъл разбери,ако ти не си до мен го запомни.

Трябва винаги да е така,любовта ни,ако истинска е тя 

ще знаеш че те аз обичам повече от всичко на света.

© Борислав Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??