10 ene 2011, 16:10

Букет 

  Poesía » Otra
475 0 2

Фуния свежа с палмови листа

обгръща пъстър карамфил

и гербери изящни в пухкава зеленина

в средата рози алени е скрила

величествени със свойта красота,

блестят от капчици роса.

 

Зелени пъпчици от хризантеми,

разпукани едва-едва по края,

горди, възвисени,

допълват тази красота.

 

Первазът до прозореца е по-красив,

усмивка сякаш го огрява,

прекрасен за очите миг щастлив

с любов душата озарява.

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??