26 jul 2011, 22:40

Букет от рози 

  Poesía » De amor
806 1 2

 

                                                    

 

 

 

 

Букет от рози в бяло и червено,
символ на чувства и любов.
Пет са във червено -
символ на любов,
тя е истинска и чиста
като утринна роса.
За теб е тя, вземи я,
не се стеснявай
да усетиш тази сила
в твоята душа.
Пет са в бяло -
символ на протегнатата ми ръка,
на приятелството, което
искам в нашата любов.
С букет от десет рози
искам да ти кажа всичко онова,
което желая, мисля и изпитвам.
Всичко онова, на което
шанс не даде.

© Валентин Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??