Вихър.
Завърта шумата и клоните,
листата и найлоните,
безвременно, и гонят се.
Във танца вятърен
редуват се
да пеят с на гората думите.
В очите пепел турят,
разпилени,
и викат - иде буря.
27.12.2008г.
© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados
Забавлих се искрено с това стихче.