16 ago 2009, 10:19

Буря 

  Poesía » Otra
513 0 2

Буря

 

Навън гърми,

прорязващи светкавици.

Ситен дъжд ромоли,

а всички ние сме удавници.

Сърцето ме боли,

моля те, прости.

Слънчевите дни

си спомни.

Много е студено

времето изменно.

© Зорница Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??