16 авг. 2009 г., 10:19

Буря 

  Поэзия » Другая
462 0 2

Буря

 

Навън гърми,

прорязващи светкавици.

Ситен дъжд ромоли,

а всички ние сме удавници.

Сърцето ме боли,

моля те, прости.

Слънчевите дни

си спомни.

Много е студено

времето изменно.

© Зорница Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??