3 sept 2016, 17:26

Бягства 

  Poesía » De amor
370 1 2

Страхувай се от 
смелите целувки,
те развалят младостта
за части от секундата.
Пази се
от отчайващата обич.
Бягай бързо
(към безкрая),
далеч от монотонния живот
"безоблачен".
Колко пъти трябва да се спъваш,
докато си спомниш да летиш?

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??