30 ene 2009, 6:48

Бягство 

  Poesía
657 1 0
Бягство

Бягаш, но не става. 
Опитваш, но не се получава. 
Не поглеждаш назад, продължаваш.
Бягаш и бягаш, и бягаш...

Кой те гони? Кой дебне? 
Страх ли изпитваш кажи? 
Бягаш, а кой гони? 
Не знаеш или знаеш - кажи? 

Все по-бърз ставаш. 
Да спреш - не се осмеляваш.
Всичко по пътя подминаваш. 
И бягаш, и бягаш, и бягаш...


© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??