БЯГСТВО
Аз пия, пия, да забравя
и мъката, и парещата страст,
а може би с таз чаша ще удавя
и обичта, изтляла тъжно в нас!
Не зная как да те прогоня
от мислите си всеки ден,
не зная как да те догоня,
та нощите ми да са в плен.
Аз пия, за да утоля пожара,
но още пари нещо в мен -
не е от догорялата цигара,
ни от коняка с меден тен.
Не мога ли да върна времето,
не чужда на реалността,
тогава няма да го има бремето,
но няма да горя в страстта!© Лейди Ди Todos los derechos reservados