Не се заключвай зад четири стени,
самотата понякога убива,
поплачи си тихо, в празното дори
... неизвестността не винаги е сива.
Не се затваряй в себе си, недей,
огледай се - животът е прекрасен,
кажи си го, извикай го на глас,
за да отекне в стаята ти като екот.
И ехото когато отрази го,
звукът ще те погали с топлите си длани,
усмихни му се, макар че сълзите горчат,
това ще е за теб новото начало.
31.03.2011г.
Nanita, Бургас
© Нанита Todos los derechos reservados