Apr 1, 2011, 10:11 PM

Бягство от себе си 

  Poetry
578 0 0

 

 

 

Не се заключвай зад четири стени,

самотата понякога убива,

поплачи си тихо, в празното дори

... неизвестността не винаги е сива.

 

Не се затваряй в себе си, недей,

огледай се - животът е прекрасен,

кажи си го, извикай го на глас,

за да отекне в стаята ти като екот.

 

И ехото когато отрази го,

звукът ще те погали с топлите си длани,

усмихни му се, макар че сълзите горчат,

това ще е за теб новото начало.

 

31.03.2011г.

Nanita, Бургас

© Нанита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??