15 mar 2019, 11:01

Бях 

  Poesía » Verso libre
561 1 3

Бях звезда, но не блестях,
ангел бях, и демон също.
Огън бях, разпалвах и горях,
Никога не бях една и съща!

 

Имах сила, имах жар,
и сърце горещо имах.
Очите бяха моят чар.
От всеки по нещичко взимах!


Бях и огън и вода!
Горях и огъня гасих!
Бях и влюбена жена!
Никого не нараних!

© Антония Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??