Всичко с теб беше много хубаво,
но беше много кратко.
Бях с теб само една нощ,
даже бих казала и по-малко...
Но не съжалявам за нищо,
само знам, че направих това, което исках.
Оставих се на импулса,
който ме завладя.
Оставих тялото си в твоите ръце,
защото ми беше приятно.
Оставих да галиш моето със твоето лице,
позволих на устните си да се слеят със твоите!!!
© Десислава Todos los derechos reservados