8 nov 2009, 13:35

Бяла Муза 

  Poesía
524 0 1

Бяла Муза

 

Уважавам живота на бяла птица,

летяща, пееща, със големи крила.

Прицелвам се. Бум в тиха секунда:

без полет, без песен... Бум в миг на безживотна секунда…

 

Уващавам живота на птица, умряла,

на димния шум от потока суети.

Жива преди, а миг раздели песни,

полети, лъчи, жива жажда да роди...

 

© Ангел Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??