8 nov 2012, 11:57

Бяло настроение 

  Poesía » Otra
501 0 0

Мое бяло настроение,

изпълни ме със надежда,

че денят ще бъде хубав,

а нощта - безумно нежна.

 

Мое бяло настроение,

изпълни ме с вяра,

вяра в хората около мене

и във божията правда.

 

Мое бяло настроение,

изпълни ме със любов -

да раздавам и да получавам нежност.

Подари ми смисъл нов.

© Галина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??