10 sept 2009, 19:40

Бъдеще в минало 

  Poesía » De amor
711 0 0

Исках да бъдеш моето бъдеще,

моят живот да си ти,

тайно си ходил на дяволско тържище,

продавал си наште мечти.

 

Исках да бъдеш моята приказка,

целият свят да блести,

Раят бе толкова близо и истински,

с отворени бели врати.

 

Исках да бъдем много щастливи,

но многото много дойде,

черни души, очи завистливи,

грабливи и алчни ръце.

 

Исках да бъдеш моята истина,

уплашен във спомен се скри,

казахме всичките думи безмислени,

повторихме, за да боли.

 

Понякога идваш в съня ми на гости,

присядаш, виновно мълчиш,

Ти, мое бъдеще в минало просто,

като проклятие днеска висиш.

 

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??