12 jun 2008, 8:59

Бъдещи спомени 

  Poesía
804 0 2

  И мислех, че знаех...

и ръцете протягах...

да покажа, разкажа...

за чувствата сластни и страстни.

Но никой не разбра...

и отекна смеха...

на бъдещи спомени -

неизживяни, неотронени.

Приседнах в скута на Мрака -

бъдещ приятел...

и хладна компания.

Говорим за Светлината

и за бъдещи спомени -

мечтани, озарени, неизживяни...

и как ще дочакам Светлината,

щом приседнах до Мрака...

ами бъдещите спомени!?

© Савина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??