12 nov 2008, 19:11

Бъди 

  Poesía » De amor
1262 0 12
Бъди в живота ми едно начало -
по-светло и красиво, и добро!
Бъди за мене слънцето, изгряло
под синкавия летен небосвод.

Бъди една земя благословена,
една река и пристан по вода.
Бъди една любов нераздвоена -
моя обич, моя благодат!

Бъди едно крило на синя птица -
щастие, пристигнало от юг.
Аз ще съм една незрима жрица,
която ще го пази вечно тук!

Бъди една молитва подарена -
молитва за късмет, любов и дъжд!
Бъди мечта, от радост окрилена...
Просто влюбен в истинското мъж!

Бъди в живота ми дори и края -
да казват даже, че това е грях!
В ръцете си ще нося Рая,
за да взривя измисления страх!

© Васка Мадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??