21 ene 2015, 7:48

Бъди "Аз" 

  Poesía
481 0 0

Дали пък смисъл има,
или пък няма,
дали е редно или не?
Дали лъвът глава си свежда,
преди да впие жадно в жертва си зъби?

 

Да бъдеш лош или добър,
да си мил или пък груб?
Да мамиш и в охолство да живееш,
или пък да си редовен спътник на познатий труд?
Да бъдеш роб и господар еднакво,
или пък само вълк единак?

 

Решение едно е, във море от суета.
Да бъдеш истински е същински подвиг,
и само туй въпросите ломи.

© .--DoRmeO. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??