19 mar 2011, 11:22

Бъди до мен 

  Poesía
732 0 0

БЪДИ ДО МЕН

 

Аз искам ти да си до мен

и ден, и нощ, и зиме, лете!

Със поглед влюбен, озарен,

с любов протегнал си ръцете.

 

Аз искам все да си до мен -

във пек и зима белоснежна.

Да няма мег, да няма ден

без твоята усмивка нежна.

 

Аз искам все да си до мен -

в добро и в зло, във бури, хали.

И в най-щастливия ми ден,

и в нощите осиротели.

 

Бъди ти винаги до мен -

във труден миг и в добротата,

във слънчевия светъл ден.

Бъди ми враг на самотата!

 

Бъди ти винаги със мен,

не ме оставяй миг сама!

И аз във твоя труден ден,

със обич ще те наградя!

 

Така докрай, до сетен ден,

добър и нежен, в мене влюбен,

обичан и благословен,

бъди със мен - ти, мой възлюбен!

© Анка Келешева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??