За тебе са безсънните ми нощи,
за теб се будя тихо в късен час.
За тебе плача някак скрито още,
очаквам те и само страдам аз.
Не ме видя, дори не ме усети,
не ме почувства в дланите си ти.
Аз ще издигна любовта в небето
и със звездите тя ще запламти.
А колко малко ни е нужно само
и колко много мога да ти дам.
Ръка сложи на женското ми рамо,
а аз ще събера света във длан.
Подай искра и огън ще запалим.
Подай ми капка, извор ще изври.
Подай ми малко, нека да остане
една любов и в сетните ни дни.
© Снежина Айдарова Todos los derechos reservados
Поздрав, Снежина!