18 ene 2022, 14:19

Бъди жена... 

  Poesía » De amor
293 1 2

Бъди жена и волен дух на птица,

бъди небе и чуден детски смях.

Бъди море и мой жадуван пристан,

бъди любов, дошла от буйна страст.

 

Бъди река и мой вековен глетчер,

бъди душа и миг от сън жесток.

Бъди съдба и моя свидна вечност,

бъди жена от дъх за цял живот.

© Васил Борисов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??