Jan 18, 2022, 2:19 PM

Бъди жена... 

  Poetry » Love
291 1 2

Бъди жена и волен дух на птица,

бъди небе и чуден детски смях.

Бъди море и мой жадуван пристан,

бъди любов, дошла от буйна страст.

 

Бъди река и мой вековен глетчер,

бъди душа и миг от сън жесток.

Бъди съдба и моя свидна вечност,

бъди жена от дъх за цял живот.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??