9 jun 2011, 11:03

Бъди с мен 

  Poesía » De amor
646 0 0

Плени ме с твоите очи
и сърцето ми не пожали...
На болка го обрече ти
и съсипа моите мечти...

Искам сърцето ти за мен,
да държа душата ти в плен!
Да страдаш от стари рани престани
и нежно мене целуни.

Не бягай от мен,
не се страхувай, а рискувай!
Щастието с мен намери
и в океан от мечти ме отведи.

© Линдзинка Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??