6 oct 2005, 2:27

Бъди щастлив 

  Poesía
1077 0 0

          БЪДИ ЩАСТЛИВ

 

     Бъди щастлив!

     Ти пожелавам в нощта,

     а на себе си обещавам,

     че проронвам последната сълза.

 

     Трудно е да си го призная,но ти желая:

           Бъди щастлив с друга,

     която да те обича така силно и горещо,

     както аз.Да те дари с цялата обич на света.

 

     Бъди щастлив с която и да е,

     но нека тя ти даде всичко,

     което аз не можах да споделя с теб.

 

     Бъди щастлив, дори да е на край света.

    

 

     Сърцето ми се свива от болка,

     но се примирявам с това -

     да не си до мен,

     да не те виждам и усещам,

     само за да си щастлив.

 

     Толкова те обичам...

     Дори повече от себе си,

     от чувствата си,

     от живота си,

     затова ти желая ДА СИ ЩАСТЛИВ

     макар и с друга.

 

© Гергана Кирова - Йонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??