KEEP CALM копеле
пий чай алкохол
зелени някакви напитки също
детоксикирай
кожата червата битието
тънката линия имане
съм четирилистната детелина
и лазурното щастие
KEEP CALM копеле
и гледай да ти пука
за спасяването на света
книжните опаковки
яж пасти шоколад
някакви бонбони също
М&М съм
ще ти направя дъга
и различия
KEEP CALM копеле
и си води бележки
по полето на съществуването
благославяй сладоледа
и швейцарските часовници
принцеса съм
ще ти объркам времето
KEEP CALM копеле
в есенции сентенции
и каквото искаш там да ти се случва
върви
Пс: God bless Max Faktor
© Зорница Николова Todos los derechos reservados