Бъдни вечер
Бъдни вечер - семеен празник,
има хора с радостни сърца.
Други тънат в мъка и раздори,
страдат и забравени са от света.
Радостни едни са и се веселят,
а с алкохолизъм други имат среща
Надяват се, копнеят
с политика бъдещето да решат
и първите, и вторите.
България напускат успешно.
Бъдни вечер за едни -
за други тревоги, тревоги, тревоги...
Семеен празник чака ни -
изпълнен с желания, с мечти и болки.
29.12.2004
София
© Луиза Маринова Todos los derechos reservados