14 дек. 2010 г., 14:09

Бъдни вечер 

  Поэзия
572 0 0

                                                             Бъдни вечер

Бъдни вечер - семеен празник,

има хора с радостни сърца.

Други тънат в мъка и раздори,

страдат и забравени са от света.

Радостни едни са и се веселят,

а с алкохолизъм други имат среща

Надяват се, копнеят

с политика бъдещето да решат

и първите, и вторите.

България напускат успешно.

Бъдни вечер за едни -

за други тревоги, тревоги, тревоги...

Семеен празник чака ни -

изпълнен с желания, с мечти и болки.

29.12.2004

София

© Луиза Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??