4 dic 2017, 11:50

Бъдното 

  Poesía » Para niños
866 0 1

Добротворството и добротата
са на бъдното, деца, вратата!

 

Добротворството и добротата
идват от на времето недрата!

 

Добротата е във вас, дечица! -
Дар от Бог и Негова десница!

 

Доброта чрез труд се възпитава,
приказен животът за да става!

 

Поздравът преди бил:„Бог доброто!“ -
Всички го изричали с охота! -

 

Поздрав жарък, свят, с любов наситен! -
Поздрав за добро, на обич китен!

 

.........................................................................

 

Добротата е, деца, в сърцата!
И застеля вредом необята!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Раждане на Добротата »

17 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??