1 mar 2009, 14:36

Бълбук - бета версия 

  Poesía » De humor
519 0 2
- Здравейте. Как е? Аз съм тук.
Мър отговаря му - "Бълбук".
Ко Те мига с изненада.
- Бълбук - му Мяу повтаря.
- Аха! - Ко Те разбра сега,
че това не е шега.
Мър и Мяу от един сапун
са изяли цял самун.
- Хайде, вие елате с мен,
ще оправим този проблем.

- Сапун са яли тези тук
и сега разправят "бълбук"!
- Бълбук - Мяу се оправдава.
- Какво?! - Ко недоумява.
- Плодов бил - Ко Те превежда
и поглежда Реп с надежда.
- Спокойно, течности да пият
и сапуна ще отмият.
Тъй Пън с неохота се прости
със виното си той, уви.
А малките котета
със завалени гласчета
се заканиха така сега
при това не на шега:
- Ако на мама някой каже,
бой сериозен ще намаже...

© Стоян Вихронрав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??