21 mar 2018, 22:28

България 

  Poesía
402 1 0

България, страна  на любов и доброта,

тя никога в сърцата ни не би причинила  самота. 

Ние горди по пътя ще вървим

и на трети март героите ще обичаме и ценим. 

Ще си спомним за делото им върховно

и турското ни робство покорно! 

Нашата страна е богата на реки, езера и полета

които бяха под турската робител проклета. 

България е известна с свойте планини и история вечна

и водата която пием речна. 

Аз все повече и повече ще порасна 

и ще обичам своята страна прекрасна! 

 

                         Бяла Слатина 2018

​​

© Plamen Evtimov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??